Brade Service 2019-04-15T15:30:20+01:00

Brade Service & Solutions ApS

Brade Service er specialister i service og vedligehold af produktions- og distributionsudstyr. Vi kan i kombination med overvågning og monitorering sikre, at kunderne opretholder en fejlfri produktion, og vores fornemmeste opgave er at udføre vedligeholdelses- og serviceopgaver optimalt.

Vores kunder er afhængige af en stabil drift, og driftssikkerhed er derfor vores vigtigste mål. Vi arbejder konstant på forbedringer af de tekniske anlæg, og med jævnlige modificeringer sikrer vi at komme problemer i forkøbet, hvilket øger driftssikkerheden.

Vi anvender et velrenommeret vedligeholdelsessystem til at planlægge vores opgaver. Det giver både kunden og Brade Service et økonomisk overblik og en mulighed for at optimere planlægningen af serviceopgaverne.

Kundeservice

Kundeservice er i særlig grad et vigtigt begreb hos Brade Service. Vi betragter os selv som kundernes servicepartner fremfor blot en leverandør.

On-site

I Brade Service arbejder vi oftest on-site, hvor vi følger anlægget tæt, supporterer og straks fejlretter, når problemerne i produktionsudstyret opstår. Det er den bedste måde at være på forkant på. Vi foretrækker at forebygge og være proaktive fremfor at reparere.

Det sikrer en optimal oppetid at kunne arbejde dynamisk on-site, og produktionen øges, da downtime reduceres. Vi kan dokumentere, at vores on site-løsninger er rentable for kunderne.

Brade Service er en on-site virksomhed, der giver kunden en kontinuerlig tilstedeværelse og en hurtig responstid ved fejlrettelser.